HIDROGRADNJA d.d. Sarajevo

Naše djelatnosti
Remontne radionice i transport (RRT)
održavanja i remonta svih vrsta vozila i građevinske mehanizacije

Izuzev održavanja i remonta svih vrsta vozila i građevinske mehanizacije, ovaj dio Hidrogradnje ima referentno iskustvo u proizvodnji i montaži i sl.
Remontne radionice i transportOsnovan 1958. godine Remontne radionice i transport (RRT) Sarajevo je Hidrogradnjin organizacioni dio koji obavlja djelatnosti održavanja i remonta svih vrsta vozila i građevinske mehanizacije, kako za naše vlastite potrebe tako i za druge klijente.

U opusu djelatnosti su i tehnički pregledi i registracija motornih vozila, kao i transport svih vrsta standardnih i posebnih tereta. Pored toga, ovaj dio Hidrogradnje ima referentno iskustvo u proizvodnji i montaži metalnih konstrukcija i građevinske bravarije, kao i izvođenju raznih vrsta instalacija.

Pogon RRT je lociran na području Bačića, udaljen oko 500 m od Stupske petlje prema Rajlovcu. Obuhvata preko 40.000 m² otvorenog prostora, kao  i  9.800 m² skladišnog prostora i radionica opremljenih za pružanje raznovrsnih usluga visokog kvaliteta, koje zadovoljavaju potrebe naše kompanije ali i potrebe vrlo zahtjevnih klijenata.

Saznaj više


Foto galerija
 
Mi smo certifikovani
home site structure Contacts print page