HIDROGRADNJA d.d. Sarajevo

Naše djelatnosti
Most Dabar, AC Zagreb - Split, dionica Sibenik - Vrpolje, Hrvatska
Vijadukt Čvor Vrpolje, AC Zagreb - Split, dionica Vrpolje - Prgomet, Hrvatska

Sve vrste cestovnih i željezničkih projekata, uključujući razne vrste pratećih objekata kao što su mostovi, tuneli, propusti, vijadukti i sl.
Objekti niskogradnjeNaša predanost u postizanju izvrsnosti kod pružanju usluga našim klijentima se ogleda i u raznolikosti i kvalitetu usluga koje pružamo u oblasti niskogradnje. Sve vrste cestovnih i željezničkih projekata, uključujući razne vrste pratećih objekata kao što su mostovi, tuneli, propusti, vijadukti i sl. su dio naše bogate referensne liste iz ove oblasti graditeljstva.

Osnovne postavke naše poslovne koncepcije: fleksibilnost, raznolikost, iskustvo, otvorenost za nove ideje i pristupe, uz odlučnost da uvijek pronađemo inovativno i pragmatično rješenje su nam omogućili, između ostaloga, da uspješno obnovimo i izgradimo većinu ratom porušenih mostova u Bosni i Hercegovini.

Dugogodišnje iskustvo i uspjeh u implementiranju projekata iz ove oblasti graditeljstva rezultirali su sposobnostima i znanjem potrebnim za upravljanje i najzahtijevnijim projektima. Tako je Hidrogradnja bila angažirana na poslovima upravljanja projektom i prijenosom know-how našim malezijskim kolegama u okviru projekta izgradnje mosta Batang preko rijeke Rajang u Maleziji.


Foto galerija
 
Mi smo certifikovani
home site structure Contacts print page