HIDROGRADNJA d.d. Sarajevo

Stabilni pogoni i podružnice u BiH
pružanje kompletne inžinjering usluge
korištenje najsavremenijih računarskih sistema i tehnologija

Naša vizija je da budemo među najboljim građevinskim kompanijama u svijetu
Finansijsko knjigovodstvoRealizovano u Oracle bazi podataka.

Glavna knjiga, kao osnovica za sve izvještaje, kako prema poslovodstvu i menađmentu preduzeća tako i prema vanjskim komitentima i zakonodavcu zauzima centralno mjesto u okviru informacionog sistema Hidrogradnje. Svaki implementirani podsistem ima mogućnost da samostalno radi, znaći neovisan je od drugih podsistema u svojoj funkciji ili da bude automatski uvezan sa glavnom knjigom ili nekim drugim podsistemom.

Znači promjene u Glavnoj knjizi dolaze sa dvije strane, automatski ili ručno i u oba slućaja preko primanotnih naloga za knjiženje.

Korisnicima Glavne knjige je omogućen širok izbor alata i postupaka pri ovim operacijama tako da su mogučnosti greške svedene na zadovoljavajuću razinu.

Glavni adut ove Glavne knjige je širok spektar raznih izvještaja. Svaki za sebe je uslovljen sa velikim brojem parametara koji su opcioni, ali kad se unesu, doprinose kreiranju preciznijih izvještaja. Podsistem pruža zadovoljavajuće brzine kod svih izvještaja, a potrebno vrijeme kod manjih, do od prilike 100 stranica, je svedeno na par sekundi.

Finansijsko knjigovodstvo  

Izvještaji za menadžment
Automatsko i ručno knjiženje


Foto galerija
 
Mi smo certifikovani
home site structure Contacts print page